Projecte 2011 a Mèxic: Mans Unides recull 13.016 euros per a enfortir capacitats de dones indígenes

Vicmexic

Chiapas ocupa el segon lloc de marginació a la República Mexicana i més de la meitat dels municipis tenen un grau molt alt de marginació. A partir del 2004 una associació Civil Mexicana, va aconseguir que grups de set comunitats de la zona es constituïssin com a Societat Cooperativa Yach’il Ya’tel Antsetic.

 

Aquest projecte pretén millorar les condicions de vida de les 84 dones associades a la societat cooperativa i les seves famílies, potenciant la seva capacitat organitzativa i el coneixement dels seus drets.

 

Responsables: Sr. Miguel Angel Paz Carrasco / Enllaç – Comunicación y capacitación, A.C. Import: 13.016 €. 

Comparteix! FacebookTwitterEmailGoogle+

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>