Projecte 2011 Camerun. Mans Unides treballa per la millora de la producció d’oli

Viccamerun

Mamfe està situat al nord-est de la província Sud-oest de Camerún, tocant a Nigèria, en una selva tropical impenetrable i molt aïllada. Més del 80% de la seva població es dedica al cultiu de la palmera i a la producció d’oli.
 
L’oficina de Desenvolupament de la Diòcesi presenta a Mans Unides aquest projecte que millorarà la qualitat i quantitat d’oli produït i augmentarà els ingressos de la població mitjançant la compra de deu molins motoritzats i altres equipaments, la creació de cinc vivers amb noves palmeres i la formació dels agricultors.
 
També servirà per portar a terme una campanya de sensibilització contra els matrimonis forçats de nenes i joves a les 21 comunitats de la Parròquia. Els beneficiaris aportaran el terreny pels vivers de palmera.
 
Millora de la producció d’oli i formació de dones.

Responsables: Mr. Mbiatem Collins i Càritas Mamfe Codas. Import: 79.497 €.

 

Comparteix! FacebookTwitterEmailGoogle+

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>