Pere Albajar al Seminari de Vic

Mans Unides ha tingut el plaer de poder escoltar la xerrada a càrrec del doctor Pere Albajar que està treballant a l'OMS a Ginebra, al departament de malalties negligides tropicals, per iniciar la Campanya 53 amb el lema "La salut, dret de tots: Actúa!".
 
La conferència va concloure amb el testimoni del treball que fa Mans Unides en l'àmbit sanitari a l'Àfrica, amb la intervenció del missioner Julio Feliu, explicant la tasca portada a terme a Malawi durant 45 anys.
Comparteix! FacebookTwitterEmailGoogle+

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>