Llàntia Solidària 2012

Cartell_2011_2_tintes

La teva llum és la seva esperança. Aquesta és la frase amb la que,  any rera any, Mans Unides surt al carrer amb la llàntia solidària. Enguany per un projecte a Lúreg – Índia per reconstruir una escola de primària amb sis aules, dos locals administratius i unes letrines. L'escola de primària Pushpa es troba en molt mal estat pels materials utilitzats, ja que no hi havia ciment en la zona en l'època en què es va construir, i també pel pas dels anys. Per a empitjorar la situació, un gran arbre va caure fa sis mesos sobre la teulada en el transcurs d'un cicló, causant destrosses irreparables a l'edifici.

 
Durant tot el mes de desembre i fins Nadal, escoles, parròquies, pobles i ciutats del nostre Bisbat col·laboreu en aquesta campanya per portar i posar durant la nit de nadal, del dinar de nadal, o quan sigui, una llum d'esperança.
Moltes gràcies per ser-hi, per col·laborar i per participar en aquesta nostra, de totes i tots: campanya de la llàntia solidària.
Comparteix! FacebookTwitterEmailGoogle+

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>