Projectes de cooperació finançats pel Consell

El dimecres 28 de novembre de 2012 va tenir lloc l'acte de presentació dels projectes de cooperació finançats pel consell comarcal d'osona l'any 2012, a la sala de plens del consell comarcal. L'acte comptà amb la intervenció de les següents entitats:  Fundació Privada Pau i Solidaritat, Mans Unides, Fundació Osona Solidària i Associació Yanapi.
L'acte va estar presidit pel president del Consell Comarcal senyor Joan Roca i la consellera comarcal de cooperació senyora Mila Martínez.

La delegada diocesana de Mans Unides va explicar el projecte i va agraïr la subvenció,  que ajudarà a tirar endavant el projecte "apoderament econòmic i productiu de dones camperoles i urbanomarginals als departaments de Cortés i Atlàntida a Hondures" que Mans Unides i Pastoral Social Càrites de Hondures en faran l'execució i el corresponent seguiment.
Comparteix! FacebookTwitterEmailGoogle+

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>